Tante Lennes knæbkage
500g mel
250 gr smør
2 spiseskefuld melis
1 lille kop fløde
det hele æltes sammen
dejen rulles tyndt ud, rigelig med mel under udrulningen
Skæres ud i stykker af ca. 7 gange 4 cm.
Sættes på pladen, prikkes med en gaffel og pensles med
sammenpisket æg.
Bages ved ca 200 gr i 8 til 10 min.
De må godt stå ret tæt på pladen da de ikke udvider sig.
Smager bedst hvis de er lidt lyssebrune.
Hvide nør
500 gr mel
250 gr smør
200 gr melis
1æg
Æltes sammen og rulles i tykke stænger der kan skæres tyndt efter at have været på køl.
Sættes på pladen, udvider sig ikke ret meget, og bages ved 200 gr til kanterne er lyssebrune.
Birgits Sandnør m kokos
250 gr mel
250 gr smør
200 gr melis
150 gr kartoffelmel
150 gr kokosmel
1tskf vanilje sukker
1 tskf bagepulver
1æg
Æltes sammen og trilles i stænger
skæres ud i stykker der trilles til kugler.
Sættes på pladen og trykkes ovenpå med en gaffel så de får mønster.
Bages ved 200 gr og godt 10 min.
Smager bedst når de får lidt farve.